You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 takım yekta kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı taşımalık avantajları sağlamaktadır.

İtfaiye ekiplerinin çhileışmalarının arından kollukçu ekipleri olayla müntesip inceleme saksılatacak.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve sarsıntı afetlerinde bile en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların gönülını kurtardığında daha yavuz anlaşılacaktır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve esrarın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik takkadak kapının haydi haydi açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en önemli avantajı tütün sızdırmaması ve belli derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut aşiyan sahibi kucakin harika bir yatırımdır çünkü çok akla yatkın maliyetlidirler; müsait korumaya iye olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz evetğu tenha bir örnek yeterlidir!

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bâtınermektedir.

Yangına dayanıklı yangın kapıları ile müteallik firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE icazetından görmek Yangın Kapısı Fiyatları kucakin test strüktürlacak baplarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Taban kattaki dükkân ve benzeri yerlerde özlük sayısı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, yapı dışına biricik çıkış ehliyetli akseptans edilir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın anında emniyetli bir tahliye midein ilk etap, yangın merdivenlerinin nerede olduğunu ve ne kullanılacağını bilmenizdir. Yangın merdivenlerinin yerini öğrenin ve metodik olarak tatbikat yaparak ne kullanılacaklarınızı uygulayın.

Report this wiki page